Deze website maakt gebruik van cookies om de functionaliteit en het gebruiksgemak te vergroten. Als u onze website gebruikt, gaan wij er vanuit dat u hiermee akkoord gaat. Sluit

MAXIMORE models

MORE than just modelsAletta Jacobslaan 3
6662LW Elst (Overbetuwe)

Telefoon:

06-53720826

E-mail:

Website:

http://www.maximore.nl

KvK:

09140939


Specialiteiten:
Fashionshows en Label Presentaties, Castings en Modellen

Bedrijfsomschrijving:
MAXIMORE models is gespecialiseerd in het plannen en organiseren van Fashionshows en Label Presentaties van A tot Z. Er wordt alleen gewerkt met modellen met de confectiematen 34 t/m 52.

In het bestand bevinden zich goed opgeleide en professioneel werkende mannequins en dressmen, maar ook fotomodellen, dansers, fitting models, kids, hosts en hostesses. De klantenkring bestaat uit ontwerpers, retailers, modehuizen, reclamebureaus, redacties en fotografen in binnen- en buitenland.

MAXIMORE models is altijd op zoek naar nieuw talent. Catwalkmodellen en fotomodellen. Regelmatig worden castings georganiseerd om te bepalen of kandidaten geschikt zijn om het team aan te vullen. Data voor castings worden op de website vermeld. Wil je meer informatie? Neem dan contact op!

Foto's


Bedrijfsfoto MAXIMORE models

Social Media

MAXIMORE models is actief op de volgende sociale netwerken:


Recensies

Nog geen recensies voor dit bedrijf gevonden. Schrijf hier over uw eigen ervaring!
Rubrieken: Modellenbureaus,
Diensten: Modellenbureaudiensten,
Productsoorten: Fotomodellen,Welkom bij uw TheCompanyTree bedrijfsprofiel


U kunt inloggen met uw gegevens op de wijzig-pagina om uw profiel uit te breiden met extra informatie en afbeeldingen. Breng uw profiel direct onder de aandacht door deze te delen op verschillende social media.